Selecteer een pagina

Voor ondernemers, founders & organisaties

Blauwdruk activatie

Met blauwdruk werk openen we de diepere emotionele en onzichtbare lagen, waar eigenlijk altijd de oorzaken liggen van actuele kwesties. Vanuit een diepe opschoning komen vanzelf de geschenken bovendrijven die bijdragen aan een harmonieus en bezield leven.

Je kunt op verschillende niveaus instappen. Waar word je naar toe getrokken?

Zelfstandige ondernemers

Blauwdruk – activatie

Voor elke nieuwe fase, of dat nou een persoonlijke nieuwe stap is,
of als je aan de voorgrond staat van het in de wereld brengen van een nieuwe creatie of bedrijf, raad ik de blauwdruk activatie aan…

Hierin onderzoeken wat de ware bedoeling is en blokkades neutraliseren, zodat je creatie moeiteloos de wereld kan betreden.

Een diepe reis door alle dimensies van je leven in en jouw bedrijf.

Founders, managers en MKB

Blauwdruk – opstelling

 Een bedrijf en organisatie bestaat uit meerdere lagen. Van persoonlijk, werknemer, team, management, directie tot aan externe invloeden.

Met een bedrijfsopstelling leg je een vergrootglas op de onderstroom, zodat zichtbaar wordt waar eventuele knelpunten vandaan komen. Zaken waar je dagelijks mee te maken hebt kunnen gezien worden en eindelijk plek krijgen.

Vanuit hier ontstaat altijd een nieuwe en frisse ruimte, begrip, verbinding, en een helder stappenplan naar de ware bestemming.

Transformatie brengen op langlopende kernthema’s.

Zelfstandige ondernemers & founders

Blauwdruk – coaching

Je bedrijf is een uiting van wie jij ben. Hoe meer jij in je essentie ben geland, des te meer jouw werk en missie daarmee resoneert.

Misschien heb je succes behaald met je huidige bedrijf, en verlang je naar verdieping. Of  wil je een volledig bezield en uitgelijnd product ontwikkelen. Hoe dan ook, de energetische wereld wil in vorm verschijnen, en daarbij kan ik je ondersteunen.

Blauwdruk coaching gaat niet zozeer om innerlijke werk. We gaan stap voor stap vorm geven aan jouw droom. Beginnende met de blauwdruk, maar uiteindelijk mag dat vertalen naar vorm.

Jouw creatie tot uiting brengen in de materie.

Creatie Coach

Begeleiding in het creatieproces van de blauwdruk

Consultancy

Supervisie op persoonlijke thema’s en bedrijfstopics

Transformatie

Heling op emotionele lagen, soulretrievel en schaduwwerk

Blauwdruk Architect

Blauwdruk lezen en schrijven voor jouw leven en bedrijf

Leiderschap

Activeren van krachten die nodig zijn in jouw transitie

Vormgeving

Uitwerken van modellen, teksten, methodieken en logo’s

Actuele topics

Voel je ook vrij om mij te contacten met actuele topics

 Vanuit mijn sjamanistische achtergrond kijk ik altijd naar het geheel. Zo wordt elke klantvraag behandeld vanuit het overzicht van de blauwdruk. Als je bijvoorbeeld meer omzet verlangt, onderzoeken we samen wat maakt dat er energie weglekt.

 omzetdaling, doorbaak nodig •
  energie-lekken (burn-out)•
interne of externe conflicten •
 onopgeloste zaken uit verleden •

 

• spanningen in het team
• overdracht nieuwe generatie
• crisis, acute hulp nodig
• transitie nodig in de bedrijfs cultuur

 

Wat mijn klanten zeggen

Testimonials

“Jan Pieter heeft mij enorm veel helderheid gebracht in het vinden van mijn kracht en mijn plek. Waar chaos en onduidelijkheid was kon hij via zijn energetische helderziendheid daar overzicht en transformatie op brengen. Daarnaast heeft hij een ontzettende zachte kracht die heel veel bedding geeft om duistere delen aan te kunnen kijken en te omarmen. Hij brengt een zachte transformatie van het ego en een helderheid van de ziel.”

Mapije de Wit
Mapije Art

Het traject met Jan Pieter heeft mij meer inzicht gegeven in mijn bedrijf. Mijn drijfveren, waarom ik doe wat ik doe en daarmee: hoe ik verder moet. Jan Pieter is als coach betrokken, geduldig en maakte genoeg ruimte voor mijn proces. De winst merk ik vooral op het energetische aspect: het uitlijnen en zichtbaar maken van alles wat er in de onderstroom van mijn bedrijf meespeelt. Energetisch is er veel opgeschoond, waardoor mijn werk nu helemaal zuiver en helder voelt. Ik weet wat ik aan wil bieden en aan wie.”

Daphne Koenders
Metgezel

 

Samen met Jan Pieter heb ik meerdere sessies gedaan om helder te krijgen wat mijn oorspronkelijke missie is en hoe die tot uiting komt in Oude wijsheid – Nieuw bewustzijn. Waar nog struikelblokken zaten en waar die ontstaan zijn.

Met behulp van de Business Blueprint hebben we de juiste balans kunnen vinden. De vervolgactiviteiten die ik ontplooi sindsdien kan ik met veel meer rust uitvoeren. Keuzes worden makkelijker gemaakt en ik heb een stevigere gronding gevonden in mijn eigen rol. Het is van grote ondersteuning geweest in een fase waarin ik een paar belangrijke stappen wilde maken. Sindsdien verloopt het proces in een mooie flow. En het ondersteunt me in de richting waar ik naar toe werk voor de toekomst.

Dat ik niet met de zoveelste methodiek aan de slag ging, maar dat de informatie uit mijzelf kwam, sprak mij vooral aan. Ik zag de onderlinge verbanden tussen mijn innerlijke drive is en wat ik tot uiting breng met Oude wijsheid – Nieuw bewustzijn. Het hoort bij mij, het ademt uit wie ik ben, voorbij een bestaand concept of format.

Frederieke van der Lijn
Oude wijsheid Nieuw bewustzijn

 

Brinkseweg 46 , 3971 VC Driebergen
tel: 31 (0) 645288727
Op al onze diensten gelden de Algemene-Voorwaarden

Categories

Product-ontwikkeling

Ghost writing

Creatie coaching

Logo ontwerp

Website design​

Copyright © 2024- Aereon Creations. All Rights Reserved.