Selecteer een pagina

De droomwereld als realiteit

Van droom naar realiteit

We hebben allemaal een blauwdruk; het levensboek waarin alle lessen, afspraken en mogelijkheden staan. Deze energetische ruimte wordt door inheemse volkeren, de droomwereld genoemd. Deze wereld is voor hun echter dan de fysieke wereld.

In jouw blauwdruk liggen alle geschenken van wie jij bent, opgeslagen; krachten uit vorige levens en kwaliteiten uit je voorouderlijnen. En als allerbelangrijkste:

Jouw unieke signature, jouw geschenk aan de Nieuwe Aarde..

geometrische patronen

Jouw unieke trilling

Alles in de wereld om ons heen bestaat uit geometrische patronen. Al deze elementen hebben een eigen unieke frequentie. Wanneer er bijvoorbeeld energie vastzit vanuit bijvoorbeeld trauma’s, ontstaat er een vervormde trilling.

Deze dissonantie komt vervolgens tot uiting in je leven. Je bedrijf loopt niet lekker, geldstromen blijven uit of er is minder vervulling bij je dagelijkse bezigheden. Je kan zelfs ziek of burn-out worden als je te lang in deze trilling zit.

Door de reis naar binnen te maken en vastzittende emoties te transformeren, komt er meer van jouw essentie in jouw fysieke realiteit. Met als gevolg: meer vervulling, bezieling en flow.

Je begint te vibreren vanuit jouw eigen frequentie. Je zingt jouw eigen lied en begint aan te trekken wat bij jou hoort,

nieuwe relaties, vrienden, ideeën en klanten.

Wat is een blauwdruk?

De mystieke wereld van de blauwdruk

Veel van onze gaven zijn niet altijd tastbaar. Voor lange tijd had ik geen woorden voor wat ik deed. Het effect was wel voelbaar voor mijn klanten. Hieronder leg ik iets uit over de blauwdruk.

Blauwdruk activatie

Business Blueprint

In de Blauwdruk Activatie voor ondernemers werk ik met de “Business Blueprint”. Een geometrisch patroon wat bestaat vanuit universele wetmatigheden. Het heeft het oude medicijnwiel van de inheemse volkeren als fundament.

Dit model brengt je stap voor stap door alle dimensies van je zijn, zodat op elk levensgebied kracht vrijkomt en van daaruit jouw unieke blauwdruk zichtbaar wordt. Dit model is energetische geladen en tegelijk een routekaart die we gaandeweg gaan volgen.

Intake

Wat zijn je drijfveren? Wat is je diepste verlangen? Waar loop je tegen aan? Wat kan beter?

Heilige ruimte

In de heilige ruimte komen we los van externe factoren, zodat er ruimte komt voor verandering.

Compatibliteit

Waar is er nog een spanningsveld tussen jouw droom, jouw blauwdruk en de huidige situatie?

Oorsprong

Na het creëren van ruimte kunnen we de kern aanraken en van binnenuit transformeren.

Doorbraak

Met alle opgehaalde energie is er voldoende kracht om voorbij het dode punt te komen en los te breken.

Signature

Nu worden de subtielere lagen van je wezen voelbaar en wordt jouw unieke bedrading voelbaar.

Blauwdruk

Omdat jij in je essentie bent geland kan ook je creatie of bedrijf zijn/haar natuurlijke vorm krijgen.

Next level consultancy

Blauwdruk voor je bedrijf

Wanneer je te moe van je werk terugkomt, je bedrijf te veel energie vraagt en jij geen overzicht meer hebt, is er een grote kans dat je bedrijf al in een transitie zit waar je zelf achter aanloopt. Je bedrijf is ontwikkeld met de set aan overtuigingen en conditioneringen die je tot nu toe had. Maar wil je naar de volgende fase gaan is er vaak een compleet nieuwe mind-set en aanpak nodig.

Het mooie is, de blauwdruk van een perfect draaiend bedrijf is er al. Elk systeem wil van nature naar balans bewegen. Wij zijn het zelf die dat proces vaak nog in de weg staan. Je kunt pas automatiseren en groeien als de basis sterk staat. Als bepaalde workflows niet goed werken, vul jij jezelf alle gaten.

In blauwdruk coaching, breng ik je in contact op welke gebieden jij nog niet in afstemming bent met de nieuwe blauwdruk van je bedrijf. We gaan stap voor stap door alle blokkades en energielekken heen. Er ontstaan nieuwe kaders, werkvormen, pakket-prijzen, productvoorwaarden etc., die helemaal zijn afgestemd op jouw bedrading en de visie van je bedrijf.

Door direct met de blauwdruk te werken, automatiseren we de energiestromen en volgen de buitenwereld, klanten, opdrachtgevers en projecten vanzelf.

Adres: Ottermeerweg 2 | 4725 PZ Wouwse Plantage
tel: 31 (0) 645288727

Bekijk hier onze Privacy-Policy
Op al onze diensten gelden de Algemene-Voorwaarden

 

Categories

Product-ontwikkeling

Ghost writing

Creatie coaching

Logo ontwerp

Website design​

Copyright © 2024- Aereon Creations. All Rights Reserved.