Selecteer een pagina

Van sjamaan naar business coach

Mijn verhaal

In dit leven koos ik om van verschillende facetten te proeven en daar de diepte van te ervaren, om een zo breed mogelijk beeld te krijgen van de wereld. Ik koos bewust geen lange studies en liet al het aangeleerde los om mijn eigen pad hierin te vinden. Met vallen en opstaan kwam ik steeds dichter bij mezelf, mijn droom, verlangen, maar ook mijn oerpijn. Het tij begon te keren toen ik me terugtrok uit het energiebedrijf waar ik werkte, om me onder te dompelen in oude wijsheid.

Diep vanbinnen voelde ik een roep om deze vergeten parels terug te brengen in de maatschappij. Zodat we dat wat ontbreekt, de onzichtbare laag, kunnen begrijpen en praktisch toepassen in onze dagelijkse bezigheden.

Ik gaf gehoor aan een eeuwenoude roep, naar de bergen van Peru. Daar kwam ik in contact met de oorspronkelijke bewoners van het land, de Qeros. Zij hebben me onder hun vleugels genomen en ingewijd in een van de oudste vormen van Sjamanisme. Sindsdien werd ik geleid en heb ik gekozen dienstbaar te zijn aan Moeder Aarde, en het proces waar zij in zit. Langzaam werd ik herinnerd aan de droom waarmee ik naar de aarde kwam. Een beeld van een wereld waarin we samenleven in harmonie met elkaar en in overeenstemming met het goddelijke en de natuurwetten. Ik stel ik mij zelf ten dienste om in overeenstemming dit op individueel, collectief, organisatorisch en wereldbestuur niveau op aarde helpen te implementeren.

Na een dienstbare periode als sjamaan en heler zowel in de particuliere sector als in het collectieve veld, begon ik weer een roep te voelen naar het bedrijfsleven.

Ten diepste voelende dat de komende periode er een grote shift gaat plaats vinden in de maatschappij. We hebben al onze krachten te bundelen, te verbinden aan ons bedrijf en organisatie. Daarom ben ik me volledig aan het richten op leiders, ondernemers, founders, visionairs die hun ziel willen verbinden aan hun werk en creaties. Nieuwe aarde leiders die impact willen maken en een hogere missie dienen.

 

De heiligheid die ik voel in oude beschavingen en inheemse culturen wens ik terug te brengen in de hedendaagse maatschappij. Het is onze uitdaging om oude wijsheid toe te passen, in de westerse wereld. Na de herontdekking van wijsheid uit verschillende oude stammen, zoals de Maya’s, Inca’s, Germanen en Alifuru, kwam ik in contact met de oude voorouders van de grond waar ik nu leef, het oervolk de Friezen. Zij geven een stille bedding aan het geheel, waar ik dienstbaar aan ben..

” Mijn kracht zit hem in het steeds opnieuw in kaart brengen van het transformatieproces. Wanneer alles om je heen uiteen lijkt te vallen breng ik je keer op keer in het oog van de storm, de rust, het anker en overzicht. Vanuit daar ontstaan er concrete structuren en energetische blauwdrukken die als kompas en routekaart fungeren, met autonomie en zelfdraagzaamheid als gevolg. Vanuit dienstbaarheid aan de ware koers valt weg wat niet langer nodig is en ontstaat er een heldere ruimte voor bezieling en vervulling.” 

Jan Pieter Schreur

Achtergrond

Geschiedenis

2013 Founder – Tzolkin Portal
2014 Founder – School van Ascensie
2015 Founder & Teacher – Levenswiel
2015 Auteur – Handboek van de Nieuwe Aarde
2016 Founder – Raadsvuur (inheemse raden)
2016 Spreker – Friese inheemse wortels
2017 Auteur & Spelontwikkelaar – Elfenspel
2017 Founder & Coach – Aereon Creations
2019 Co-Founder – Stichting Bezield Geld
2020 Spelontwikkelaar – 5thQuest
2022 Co-Founder – Creators Channel
2023 Auteur – Spel der Oerkrachten

Brinkseweg 46 , 3971 VC Driebergen
tel: 31 (0) 645288727

Bekijk hier onze Privacy-Policy
Op al onze diensten gelden de Algemene-Voorwaarden

Categories

Product-ontwikkeling

Ghost writing

Creatie coaching

Logo ontwerp

Website design​

Copyright © 2024- Aereon Creations. All Rights Reserved.